Печень

Течуть тілом життєві соки, й у печінці приховані їхні витоки. Пощади премного печінка.Від неї всіх органів залежить буття. Запам'ятай, у ній основа всіх засад. Здоровий дух печінки та організм здоровий.

І. С. АВІЦЕННА

Симптоми печінки, яка «потребує допомоги»:запори, прищі, почервоніння, гіркоту в роті, головний біль, болючість при глибокому натисканні на праве підребер'я. Скарги на появі жовтого кольору шкіри також притаманні захворюванням печінки. У хворих із захворюваннями печінки дуже часто бувають загальні скарги на слабкість, млявість, швидку стомлюваність, зниження працездатності. Можуть бути головні болі, схильність до непритомності. Основна причина зашлакованості печінки - запори. ПНа запорах починається інтоксикація організму, тобто кишкові отрути калових мас, потрапляють крізь стінку кишечника в системний кровотік, що веде до збільшення навантаження на печінку. При тривалих запорах печінка все гірше і гірше справляється зі своєю функцією дезінтоксикації організму і, як наслідок, шкіра стає в'ялою, язик сухим, починає випадати волосся… Запори можуть стати причиною виникнення захворювань жовчовивідних шляхів, гепатиту, геморою, анальних тріщин і навіть . Тому чим швидше ми звільнимось від тієї «гидоти», що накопичується в нашому кишечнику — тим краще.

Профілактика утворення каменів у печінці і жовчовивідних шляхах, і навіть лікування хронічного запору є фактично одне й те вплив на організм, т.к. фактором утворення каменів у печінці є часті чи хронічні запори.

  Утворення каменів у печінці - Результат порушення жирового обміну. Відомо, що при схильності до запорів калові маси накопичуються в товстій кишці і кров всмоктуються так звані вторинні жовчні кислоти. Т.к. жовчні кислоти постійно перебувають у стані печінково-кишкової циркуляції, то за запорах відбувається значне збільшення частки вторинних жовчних кислот у складі жовчі. Це веде до перенасичення холестерином жовчі, що є основною причиною його кристалізації. Виникають умови зростання окремих індивідуальних кристалів холестерину, тобто. утворення каменів та їх зростання. Згідно зі статистикою, більше однієї третини дорослого населення страждає від запорів. Разом з тим, від каменів у печінці страждають 121ТП1Т населення. Крім каменів у печінці підвищений рівень холестерину здатний викликати тяжкі, серцево-судинні захворювання та смерть від інфарктів та інсультів. Головний недолік багатьох традиційних проносних – ефект звикання до них. Коли після тривалого прийому препарату людина вже не може обійтися без нього, і з часом збільшує дозу, щоб отримати бажаний результат. Зовсім інший принцип впливу у пребіотика «Лактусан». Дві властивості Лактусана роблять його унікальним засобом у задачі усунення дисбактеріозу та запорів. По-перше, він не засвоюється в шлунку і тонкому кишечнику через відсутність в організмі ферментів для його розкладання, і практично без змін досягає товстої кишки - житла біфідобактерій і лактобацил. По-друге, він є стимулятором життєдіяльності біфідобактерій, сприяючи їхньому бурхливому розмноженню. Так Лактусан відновлює баланс мікрофлори в кишечнику, яка в свою чергу пригнічує ріст патогенної мікрофлори, бере активну участь у процесах обміну білків, жирів і вуглеводів, сприяє правильному всмоктуванню вітамінів, макро- і мікроелементів, продукує деякі вітаміни, антибіотики та біологічно активні. організму. Іншими словами, здорова мікрофлора кишечника бере на себе частину функцій печінки і знімає з неї навантаження для очищення крові від токсинів. Лактусан м'яко позбавляє запорів, не дратуючи і не розтягуючи при цьому кишечник, не вимиває кальцій, як деякі проносні. Немає звикання навіть за тривалого прийому Лактусана. «Лактусан» надає захисний ефект на тканину печінки та слизову оболонку кишечника, запобігаючи токсичному впливу антибіотиків, побічних дій ліків та ін. Згідно з дослідженнями, «Лактусан» перспективний при захворюваннях печінки, жовчовивідних шляхів і кишечника як засіб, що усуває порушення біоценозу кишечника і впливає на обмін речовин, і тим самим на позитивний результат хвороби. Лактусан доступний у різних розфасовках: сироп 100 г, сироп 300 г, порошок 10 г №10. Докладніше про Лактусан (склад і застосування) Ви можете ознайомитися тут.

Додати коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов'язкові поля позначені *

ukUkrainian